GNSS-mittalaite

3D-KOPPI Oy:n palvelutarjonta on laajentunut. Tarjoamme työmaille tarkan sijaintitiedon määrittämiseen edullisen ja helppokäyttöisen mittalaitteen. Mittalaite koostuu GNSS-vastaanottimesta (CHC i80), älypuhelimesta / tablet tietokoneesta ja gps-sauvasta.

Miten älypuhelinta tai tablet tietokonetta voidaan käyttää mittalaitteena? Puhelimeen tai tablet tietokoneeseen ladataan Infrakit-sovellus. Sovelluksen avulla mittaustyöt hoituvat Google-maps karttapohjan päälle vietyjen suunnitelma-aineistojen avulla. Sijaintitiedon sovellus saa bluetooth-yhteyden avulla liitetystä GNSS-vastaanottimesta. Mittalaitteen käyttö on todella helppoa ja mittaustyöt voi aloittaa kuka tahansa pienellä perehdytyksellä.

Mittausaineistojen lataaminen laitteeseen tapahtuu internet yhteyden avulla Infrakitin kautta, joten aineistojen päivitys onnistuu myös reaaliajassa työmaalle työmaan sijainnista riippumatta. Tämä mahdollistaa mittaustöiden aloituksen ilman valmisteluja toimistolla. Mittalaitteelle voidaan viedä suunnitelmia taustakarttoina, pintamalleina tai viiva- ja pistetiedostoina. Infrakit-sovellus lukee näin ollen samaa aineistoa kuin koneohjausjärjestelmät, joten mittalaitteen avulla esimerkiksi työnjohtaja tai rakennusmies pääsee näkemään saman tiedon työmaalla kuin mitä kaivinkoneen kuljettaja omalta näytöltään näkee. Mittalaite ja koneohjausjärjestelmä täydentävät toisiaan, mutta mittalaite on myös erinomainen askel kohti koneohjattua digitaalista rakentamista.

GNSS-vastaanotin tarvitsee tarkan sijainnin määrittämiseksi joko radiokorjattua paikkatietoa tai verkkokorjattua paikkatietoa. Verkkokorjattu paikkatieto onnistuu helposti esimerkiksi liikkuvan laajakaistayhteyden avulla. Radiokorjauksen pystyy toteuttamaan kiinteällä tukiasemalla. 3D-KOPPI tarjoaa vaihtoehtoiset ratkaisut korjattuun paikkatietoon.

3D-KOPPI Oy:n henkilökunta myy mittalaitetta sekä auttaa aineistojen laatimisessa! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja järjestämme laitteiston testausmahdollisuuden.

3D-KOPPI Oy, CHC i80 GNSS jälleenmyyjä

Tarjouspyyntö GNSS-mittalaitteelle

2 + 4 =