Työskentely monipuolisten infrahankkeiden parissa kotipaikkakunnaltasi käsin, etätyömahdollisuus sekä oman osaamisen kehittäminen infra-alan terävimpään kärkeen. Jos kiinnostuit, voit olla etsimämme kaveri.

Etsimme nyt infrarakentamisen 3D-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Kasvavan kysynnän vuoksi haemme joukkoomme uutta voimaa palvelemaan eri puolilla Suomea toimivia nykyisiä ja uusia asiakkaitamme.

 

TYÖNKUVAASI KUULUU:

Maarakennustyömaiden mittausaineistojen valmistelu, työmaiden mittausta tekevien henkilöiden perehdytykset ja koulutukset sekä erilaiset määrä- ja massalaskentatehtävät. Toiminnan kehittäminen yhdessä dynaamisen henkilöstömme kanssa. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus työnkuvasi laajentamiseen omien toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

 

SINUA ME HAEMME:

  • Olet tuloshakuinen, aktiivinen ja tehtäviisi sitoutuva.
  • Laadukkaasti ja täsmällisesti tehdyt työsuoritteet sekä tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle erittäin tärkeitä asioita.
  • Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tunnollisuutta.
  • Tässä työpaikassa ASENNE ratkaisee.

Edellytämme sinulta kokemusta maarakennustyömaiden 3D-koneohjausmallien teosta. Määrälaskentatehtävien tuntemus vahvistaa asemaasi, mutta ei ole välttämättömyys.

 

MEISTÄ:

3D-KOPPI on kasvava ja menestyvä digitaaliseen infrarakentamiseen erikoistunut yritys. Määrätietoisella työllä olemme saavuttaneet hyvän aseman infrarakentajien keskuudessa ja meidät tunnetaan laadukkaasti tehdystä työstä sekä asiakaslähtöisestä palveluhengestä. Asiakkaitamme ovat niin pienemmät kuin suuremmatkin infra-alan yritykset sekä kunnat ja kaupungit, joiden palveluksessa asiantuntijamme työskentelevät.

3D-KOPISSA pääset näköalapaikalle, seuraamaan infrarakentamisen- sekä maanmittausalojen kehitystä. Haluamme olla mukana digitaalisen rakentamisen kehityksen kärjessä sekä toimia alan suunnannäyttäjinä. Meille jokaisen työntekijän ja asiakkaan mielipiteillä on merkitystä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toivomme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta tulevaisuuden tekijää. Haluamme palkita työntekijän tuloksekkaasti tehdystä työstä unohtamatta kilpailukykyistä peruspalkkaa.

 

Käy tutustumassa toimintaamme netissä www.3dkoppi.fi

Hakemukset kirjallisesti viimeistään 10.9.2021. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja ja hakemukset:

Iiro Villman

Puh. 050 300 9963

iiro.villman@3dkoppi.fi

 

Voit myös halutessasi ladata tämän ilmoituksen:

3D-KOPPI Oy -Etsitään 3D-Asiantuntijaa