Työskentely monipuolisten infrahankkeiden parissa kotipaikkakunnaltasi käsin, etätyömahdollisuus sekä oman osaamisen kehittäminen infra-alan terävimpään kärkeen. Jos kiinnostuit, voit olla etsimämme kaveri.

Kiinnostaisiko 3D-asiantuntijan tehtävät vakituisessa työsuhteessa!

Jos kaipaisit nykyiseen työkuvaasi muutosta ja haluaisit työskennellä osana tiivistä infrarakentamisen asiantuntijajoukkoamme, voisi meiltä löytyä sinulle sopiva paikka.

MILLAISTA TYÖTÄ TARJOAMME:

Maarakennustyömaiden mittausaineistojen valmistelu, työmaiden mittausta tekevien henkilöiden perehdytykset ja koulutukset sekä erilaiset määrä- ja massalaskentatehtävät. Toiminnan kehittäminen yhdessä dynaamisen henkilöstömme kanssa. Myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus työnkuvasi laajentamiseen omien toiveidesi ja kykyjesi mukaisesti.

MITÄ SINULTA TOIVOMME:

  • Olet tuloshakuinen, aktiivinen ja tehtäviisi sitoutuva.
  • Laadukkaasti ja täsmällisesti tehdyt työsuoritteet sekä tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle erittäin tärkeitä asioita.
  • Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tunnollisuutta.

Edellytämme sinulta sujuvaa 3d-win- tai Trimble Business Center ohjelmiston hallintaa sekä kokemusta työkoneautomaatiosta. Määrälaskentatehtävien tuntemus vahvistaa asemaasi, mutta ei ole välttämättömyys.

MEISTÄ:

3D-KOPPI on kasvava ja menestyvä digitaaliseen infrarakentamiseen erikoistunut yritys. Määrätietoisella työllä olemme saavuttaneet hyvän aseman infrarakentajien keskuudessa ja meidät tunnetaan laadukkaasti tehdystä työstä sekä asiakaslähtöisestä palveluhengestä. Asiakkaitamme ovat niin pienemmät kuin suuremmatkin infra-alan yritykset sekä kunnat ja kaupungit.

3D-KOPISSA pääset näköalapaikalle, seuraamaan infrarakentamisen- sekä maanmittausalojen kehitystä. Haluamme olla mukana digitaalisen rakentamisen kehityksen kärjessä sekä toimia alan suunnannäyttäjinä. Meille jokaisen työntekijän ja asiakkaan mielipiteillä on merkitystä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toivomme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta tulevaisuuden tekijää. Haluamme palkita työntekijän tuloksekkaasti tehdystä työstä unohtamatta kilpailukykyistä peruspalkkaa.

Vapaamuotoiset hakemukset toivomme kirjallisesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja ja hakemukset:

Iiro Villman

Puh. 050 300 9963

iiro.villman@3dkoppi.fi

 

Voit myös halutessasi ladata tämän ilmoituksen:

3D-KOPPI Oy -Etsitään 3D-Asiantuntijaa